DOMAINE LA LIGIÈRE

Ambitiøs producent, der for relativt nyligt i forbindelse med generationsskifte, begyndte at producere vin – med stor succes. 60 ha. beliggende i tre appellationer. Rigtige gode marker og gamle stokke (over 50 år i snit). Stil: Mørke og moderne rødvine af topkvalitet, med tydelig Rhône-karakter og veldefinerede terroir-identiteter.

Sortér efter pris

DOMAINE LA LIGIÈRE

126DKK

Flaskestørrelse:0,75
Områdenavn:Rhône
Land:Frankrig
Vintype:Rødvin
Anbefales til:Gris, kalv, lam, okse, grillmad
Druer:70% Grenache 20% Syrah 10% Mourvedre
Økologisk:Ja
Vinhus:La Ligiére
Denne Côtes du Rhône er primært en frugtig vin, som udviser rene og friske toner af mørke bær og en smule finere nuancer af røde bær. Dertil kommer noter af sød lakrids og tørrede urter samt lette krydderier. Vinens kvalitative terroir sikrer den en ret udsædvanlig dybde, i forhold til kategorien og prisen. Philippe Bernards præcise vinificering (af afstilkede druer og uden brug af egefade) giver et elegant og moderne resultat.

162DKK

Flaskestørrelse:0,75
Områdenavn:Rhône
Land:Frankrig
Vintype:Rødvin
Anbefales til:Svinekød, lam, retter med en smule sødme som den danske julemad
Druer:60% Grenache 40% Syrah
Økologisk:Ja
Vinhus:Domaine La Pepière
Denne Beaumes-de-Venise er en pragtfuld Sydfranske rødvin, med en mørk farve og en duft og smag af syltede mørke bær. Den er har styrken fra druerne grenache og syrah og det provencalske klima samt områdets klassiske krydrede toner, men den vil sikkert overraske mange med sin finesse, der stammer fra sit sandholdige terroir og, som gør denne vin til en lækker oplevelse for dem, der kan lide sydlandske vine, men også værdsætter raffinement.

172DKK

Flaskestørrelse:0,75
Områdenavn:Rhone
Land:Frankrig
Vintype:Hvidvin
Anbefales til:Fisk ,skaldyr, hummerbisque, lyst kød og salater
Druer:70% Clairette 30% Roussanne
Økologisk:Ja
Vinhus:Domaine la Ligiere
Intens og fyldig hvidvin med udpræget sydlandsk karakter: eksotiske toner, blødhed, og krydret eftersmag. Terroirets relative kølige egenskaber og vinmagerens talent skaber en hvidvin i fin balance og med dejlig friskhed, i et område, der ellers er helliget til rødvin.

180DKK

Flaskestørrelse:0,75
Områdenavn:Rhône
Land:Frankrig
Vintype:Rødvin
Anbefales til:Grillen, oksekød, vildt, julemad
Druer:70% Grenache 20% Syrah 10% Mourvedre
Økologisk:Ja
Vinhus:Doamine La Ligière
En koncentreret og kraftfuld rødvin med krydrede nuancer, toner af aromatiske Sydfranske urter og lakrids. Dertil kommer en fin syre og nogle friske frugttoner (solbær, brombær, figen…), elementer, som Philippe Bernard bestræber sig på at bevare og understøtte gennem en forsigtig vinificering, uden brug af egefade, så balancen i vinen respekteres.