fbpx

CHÂTEAU RICHARD

Fakta: 12 ha. Druer: Sémillon, Sauvignon Blanc, Muscadelle, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc Grundlagt: 1988 Ansvarlig: Richard Doughty Dyrkningsmetoder: økologisk (certificeret økologisk i 1991) Profil: Lille vingård, som producerer ærlige vine i området Bergerac samt fremragende søde vine i den mikro-apellation Saussignac. Stil: (for sødvinene) Vinene minder stærkt om vine fra Sauternes. De billigste svarer til en god Sauternes og de dyreste kan sammenlignes med nogle af de bedste derfra. Prisen på Château Richards vine er dog kun en brøkdel af hvad tilsvarende kvalitet fra Sauternes koster.

På lager

136DKK

Flaskestørrelse: 0,50
Områdenavn: Sussignac
Land: Frankrig
Vintype: Dessertvin
Anbefales til: Desserter med søde frugter, marcipan, flødeis, karamel, hvid chokolade. Er fremragende til fois gras og blåskimmeloste
Druer: Sémillon, muscadelle, sauvignon blanc
Økologisk: Ja
Vinhus: Château Richard
Sød vin af Sauternes-type, som byder på lækre toner af eksotiske frugter og lys honning. Smagen er sød og fedmefuld og henleder igen tankerne til søde frugter: ananas, fersken, melon m.m. Vinen har en mellemkoncentration (125 gr. sukker/liter) og en behagelig syre, der holder den i en fin balance.

Er du fyldt 18 år?